2 Ekim 2013 Çarşamba

Ev Dekorasyonuna Dair Her Şey

Evidea.com, her türlü ev mobilyası ve aksesuarı bulabileceğiniz, harika bir alışveriş portalı. Bahçe ürünlerinden mutfak aksesuarlarına, mobilyalara, her tür ayrıntı, bir tık uzağınızda. Tek yapmanız gereken üye olmak, dilediğiniz ürünü sepete eklemek ve ürünün evinize kadar gelmesini, heyecanla beklemek. Mağazalarda, sınırlı bir konsept etrafında satılan ürünler bulabilirsiniz, örneğin bir mağaza sadece mutfak ürünleri satmaktadır. Burada sadece birkaç markaya ait aspiratörler bulabilirsiniz. Evidea’da ise, çok farklı tasarımlarda ve farklı markalara ait aspiratörlerle karşılaşabilirsiniz. Ürün yelpazesinin genişliği, hesaplı alışverişle birleşince, evidea harika bir alışveriş sitesine dönüşüyor.



Halı seçimi zor bi mesele, evidea.com’da, halı seçeneklerimizi görebilirsiniz. Halı sektöründe lider firmalardan biri, Padişah Halı. Geniş bir ürün yelpazesine sahip Padişah Halı, elegan, çağdaş, uzun ömürlü ürünlerini, sizlerle evidea.com’da paylaşıyor. Çoğunlukla minimalist bir dizayna sahip olan ürünler üreten Padişah Halı, ismine uygun olarak, alaturka halılar da sunuyor. Aristokrat, şık, zarif ürünler. Halıda, alışılmışın dışında, orijinal tasarımlara rastlamak epey zor. Özellikle yeni evliler, zevkli aileler, Padişah Halıları mutlaka görmeli.

Evidea, ev tekstili ürünlerinde de iddialı. Özellikle alanında orijinal ve kaliteli ürünler tasarlayan firmalarla çalışan evidea’da, nevresimler, yatak örtüleri, perdeler ve halılar bulabilirsiniz. Ev tekstilinde en önemli mesele, satın aldığınız ürünün uzun ömürlü olması. Zira ev tekstili ürünleri, kolay yıpranabilir, yanabilir ya da eskiyebilir. Dayanıklılık önemli, onun kadar önemli olan bir şey var: Estetik. Yani alacağınız ürünlerin tasarımı, renkleri, gün içerisinde psikolojinizi, moralinizi etkileyecektir. Renk psikolojisini araştırmanızı ya da en çok sevdiğiniz, size iyi gelen renklere yoğunlaşmanızı öneririz. Ayrıca, satın alacağınız ürünün tasarımı, misafirlerinize sizin hakkınızda bir şeyler anlatacaktır. Bu tür ayrıntıların toplamı, yaşam kalitenizi belirler.




Evidea’da, halılar ve ev tekstili ürünleri dışında, evinizin ihtiyaç duyabileceği her şey mevcut. Üye olun, küçük ayrıntıların hayatınızı güzelleştirmesine izin verin, evinize öze gösterin. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder