10 Aralık 2013 Salı

EVTEKS Fuarı ile Ev Tekstili Dünyasının Kapıları Aralanıyor

Yaza giriş döneminde gerçekleştirilen EVTEKS Fuarı, geniş bir ev tekstili ürün yelpazesi sunuyor. Bu yıl 21-25 Mayıs 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan fuarda hem ilkbahar - yaz hem de sonbahar - kış trendlerini yakından görebiliyorsunuz. Bu yıl düzenlenecek fuarın ana konsepti "keşfet" olarak belirlendi. Geneleksel ile modernin buluşturulduğu doğadan ilham alan ürünlerin ağırlıkta olduğu fuarı mutlaka ziyaret etmenizi öneririz.



Ev tekstili, dekorasyonun en büyük tamamlayıcısıdır. Bizlere nevresim takımından halıya kadar geniş bir yelpaze sunar. Padişah halı ya da Sarev ve Soley gibi markalar oldukça ünlenmiş markalar arasındadır. Evinizde değişiklik yapmak istiyor ancak büyük bütçe ayıracağınız girişimlerde bulunmak istemiyorsanız ev tekstili ürünleri yardımınıza koşuyor. Bu ürünler ile perdelerinizi değiştirebilir, kanepe ve koltuklarınıza tatlı örtüler alabilir, sandalye ya da tekli koltuklarınıza minder edinebilirsiniz. Çeşitli dekorasyon blogları ve dergilerinden de edineceğiniz tüyolar ile eviniz harika görünecektir.



Ev temizliği konusunda ise buharlı temizleyici modelleri son zamanlarda öne çıkmaya başladı. H2o mop x5 olarak bilinen buharlı temizleyiciler deterjan kullanmaya gerek kalmadan buhar sayesinde harika ve hijyenik bir temizlik sağlıyor. Oldukça kullanışlı bir temizlik ürünü olan buharlı temizleyiciler uygun fiyatları sayesinde de son zamanlarda oldukça rağbet edilen modeller arasında yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder