4 Eylül 2013 Çarşamba

Aradığımız Genç Odası

Günümüzde hem uygun fiyatlı hem de şık ve gençlere hitap eden genç odası takımları bulmak oldukça zor. Oğluma ve kızıma genç odası almamız artık şart oldu. Fakat genç odalarının fiyatları oldukça yüksek ve ikisininde beğenebileceği modelleri bulmak oldukça zorlu. Pek çok dekorasyon mağazası ve yapı market gezdik. 

Genç Odası


Ürünler hem kullanışlı değil hem de gençlerin zevkine hitap etmiyor üstelik fiyatları da oldukça yüksek. Aradığımız genç odası takımlarını bulamayınca bir marangoza yaptırmaya karar verdik. Marangoz aradığımız sırada bir arkadaşımdan Evidea isimli bir online alışveriş sitesinin adını duydum. Daha önce kendilerine yatak odası ve birkaç mobilya satın almışlar. Siparişleri hemen ellerine ulaşmış ve kurulumu yapılmış. Evidea online alışveriş sitesinden çok memnun kalmışlar. 

Kanepe


Biz de bir şansımızı deneyelim ve genç odası takımlarına göz atalım dedik. Site içerisinde pek çok güzel genç odası takımı ile karşılaştık. Oğlum da kızım da modelleri çok beğendiler. Üstelik fiyatlarda oldukça uygundu. Hiç vakit kaybetmeden çocuklarımın beğendiği iki modeli satın aldık. Birkaç gün içerisinde arkadaşımın da dediği gibi ürünler kapımıza teslim edildi. Bu alışverişten tüm aile bireyleri memnun kaldık. Evidea'dan bu kadar memnun kalınca bir adet kanepe de satın alamaya karar verdik. Birbirinden güzel kanepe modelleri arasından beğendiğimiz bir modeli seçip satın aldık. Şimdi onun gelmesini bekliyoruz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder