20 Mart 2014 Perşembe

Klima Fiyatları Ve Doğru Klima


Büyü mevsimler kendine göre ayrı bir güzel ayrı bir zor. Hem sefasını süreriz hem de cefasını çekeriz. Kışın soğuğu, yazın sıcağı derken pek çok kez lanet olsun deriz. Özellikle kalabalık yerlerde çalışanlar, öğrenciler için büyük sıkıntıdır. Ufolar, vantilatörler çaresiz kalırken en iyi çözüm sanırım klima.
Bizde geçen sene google’a girip klima fiyatları 2013 yazıp arattık ve çıkan sonuçlar üzerinden biraz bilgi sahibi olmaya çalıştık. Klima fiyatları doğal olarak klima çeşitlerine göre değişim göstermekte. Enerji tasarruflu olanları var, klima garantisi uzun olanı var. Markasına göre klima fiyatları değişiyor.


Yaptığımız araştırmalarda Vestel klima, Bosch klima, Arçelik klima ve Beko klima seçenekleri arasında kaldık. En ucuz klima fiyatlarına göre yaptığımız araştırma sonucunda 2 markanın arasında kaldık. İlk defa alacağımız için de daha önce aynı alışverişi yapmış olan komşularımıza da danıştık. Bir akşam oturmaya geldiler ve konuyu detaylıca konuştuk. Ortalama aylık maliyetleri hesapladık. Özellikle az enerji harcayanlarına yönelmeye karar verdik. Uzun vadede kazanan biz olalım istedik.


Hem iyi ısıtıp-soğutan hem de ucuz olan klima diye bir şey olmadığını öğrendik. Daha detaylı bir araştırma yapmak için en son üretici firmaların bayilerine gittik ve 3 gün süren araştırmamızın sonucunda ücretsiz montajı da olan Arçelik klima almaya karar verdik.  Bugün siparişini verdik bakalım yarın büyük gün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder